Waarom verplaatsen botten er echt toe?

Waarom verplaatsen botten er echt toe doet? 

 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Een ding dat Quantum-Touch onderscheidt van andere hands-on genezingsbenaderingen, is dat onze studenten het lichaam gemakkelijk kunnen helpen bij het verplaatsen van botten naar uitlijning met slechts een lichte aanraking.

De meeste mensen die een live- of video-workshop bijwonen, ontdekken dat ze dit tijdens hun eerste workshop en vaak voor de lunchpauze op de eerste dag kunnen doen. Dus waarom is het belangrijk?


Ten eerste brengt de QT-beoefenaar de botten niet op één lijn; de body intelligence gebruikt de energie om ze op één lijn te brengen. Wanneer misalignments, of zoals de chiropractors ze graag noemen, ‘subluxaties’ optreden, kunnen ze de juiste energie en zenuwstroom door het lichaam onderbreken.

Dus hoe weet Richard Gordon dat het belangrijk is voor de botten om te bewegen? Het lichaam vertelt het.

Wanneer je energie laat lopen en ziet dat de botten snel weer in lijn zijn gesmolten, is dit een boodschap dat het lichaam prioriteit geeft aan een goede structurele uitlijning. Een blok in een deel van het lichaam zal de totale potentiële stroom van energie door het lichaam beïnvloeden en de snelheid van alle potentiële genezing beïnvloeden.


Trouwens, wanneer de heupen niet zijn uitgelijnd, is er mogelijk niet genoeg ruimte voor het hoofd van de baby tijdens de bevalling, wat een primaire reden kan zijn voor C-secties.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch