Verhindert scepticisme of twijfel Quantum Touch?

Verhindert scepticisme of twijfel Quantum Touch? 

 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Een van de meest verbazingwekkende en prachtige aspecten van QT is dat de beoefenaar enorm sceptisch kan zijn en nog steeds geweldig werk kan verrichten. De persoon die ontvangt, kan ook sceptisch zijn.


Richard Gordon herinnert zich dat hij een chiropractor vroeg in een workshop die nog nooit een lezing had bijgewoond om te laten zien dat botten in uitlijning komen met een lichte aanraking met QT.

Richard zei dat hij lesgaf aan een chiropractische universiteit. De chiropractor wist dat het onmogelijk was Hij had het nog nooit gezien en hij wist dat hij het niet kon doen.

Het kostte Richard een tijdje om hem te helpen de spanning uit zijn handen te nemen, omdat hij gewend was geweld te gebruiken. Een minuut later kon de chiropractor zijn ogen niet geloven toen hij erin slaagde. Hij moest het bij vier andere mensen herhalen voordat hij eindelijk geloofde wat er was gebeurd. Daarna stond hij daar met een enorme grijns op zijn gezicht.


Na verloop van tijd kom je over je scepsis heen, maar in de tussentijd is het prima om even sceptisch te zijn als je wilt. Houd de ademhaling en het lichaam vegen werkend en je zult je twijfels overwinnen.


Er is een deel van ons dat altijd twijfelt en bewijs wil. Het is niet verkeerd om naar dit deel van onszelf te luisteren. Twijfel kan niet worden overwonnen door te proberen deze twijfelende stem te negeren of te proberen het geloof te forceren. Dat schept gewoon een onnatuurlijke innerlijke staat. Dit twijfelende deel van ons luistert alleen naar ervaring. Wanneer de ervaring ons de realiteit van iets bewijst, zoals het helende fenomeen van Quantum-Touch, dan wordt dat twijfelende deel van ons een grote vriend en bondgenoot.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch