Kan iedereen leren om dit te doen?

Kan iedereen leren om dit te doen? 

 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Iedereen kan dit absoluut doen. Zelfs in het begin zal je ontdekken dat je verbazingwekkend werk kunt doen.

Dit vermogen is ingebouwd in elke persoon. Het vereist geen jarenlange studie zoals het leren van de piano. Je kunt vanaf het begin heel effectief zijn en van grote hulp zijn voor mensen die lijden. Zelfs binnen een paar minuten kun je zoveel pijn verlichten.

Naarmate je meer ervaring opdoet, zul je merken dat je snellere resultaten kunt behalen. Het is niet alleen ervaring, maar vooral de openheid die je kunt vasthouden om de energie gemakkelijk te laten stromen. De bereidheid om toe te laten is een centrale factor en is een element van liefde.

Dus, wees gewoon je natuurlijke zelf en sta de energie toe om zijn werk te doen zonder gehecht te raken aan de uitkomst. De voordelen zullen alleen komen door het resonante energieveld vast te houden. Na een tijdje zal je schijnbare wonderen van genezing ervaren. Deze manier van werken is het natuurlijke resultaat van het proces dat Quantum Touch zo krachtig maakt.

Quantum-Touch betrekt zoveel aspecten van genezing: bewustzijn, aandacht, intentie, liefde, ademhaling, visualisatie, enz. Ik ken geen betere formule voor energieheling dan Quantum-Touch.

Dat gezegd hebbende, kunnen de geavanceerde workshops nuttig zijn. Maar denk niet dat je ze nodig hebt om geweldig werk te doen. Je hebt zeer krachtige tools in de basisworkshop. Als je de kans hebt om met de gevorderde workshopinstructeurs in de geavanceerde workshop te werken, doe dat dan met alle middelen. Maar doe geen afbreuk aan de kennis die je al hebt met het originele materiaal. Het is diepgaand.

Zie de originele tekst: Quantum Touch
Voor de basis opleiding adviseer ik je: Qtouch