Hoeveel sessies duurt het om scoliose te helpen?

Hoeveel sessies duurt het om scoliose te helpen? 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Mensen vragen vaak: “Hoeveel sessies zal het duren om scoliose te genezen of te genezen … (vul de blanco in)?” Het is een moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat er veel variabelen zijn.

Wanneer u de officiële website van Quantum Touch bezoekt, zie je het beste geval van scoliose dat binnen een uur wordt genezen. Ook zie je een geval van een oudere vrouw die polio had die na een tiental sessies van een uur nog steeds niet recht is, maar ze is ongeveer 70-80% recht, wat een enorme verbetering is. De meeste mensen vallen ergens tussenin.

De factoren die bepalen hoe snel we genezen zijn:
– Leeftijd
– De tijd dat de conditie aanhoudt
– Het aantal regeneratieve factoren in het leven van de persoon
Dat gezegd hebbende, zijn we soms aangenaam verrast over hoe snel sommige mensen genezen, ondanks wat lijkt op negatieve factoren. Dus we willen nooit aannemen dat een probleem niet snel zal genezen.

De regeneratieve factoren die ik noemde, omvatten alle manieren waarop we voor onszelf zorgen:
– Blootstelling aan toxische / gezonde voedingsmiddelen en omgevingen
– Emotionele gezondheid
– Uitrusten
– Spirituele oefeningen zoals diepe meditatie

De man die binnen een uur genas, had een goed vegetarisch dieet, beperkte zijn blootstelling aan gifstoffen, beoefende meditatie en deed in het algemeen zijn best om zichzelf te genezen en te vernieuwen met zoveel als hij wist. Toen we de Quantum-Touch-energie binnenbrachten, werd hij snel genezen.

Een ander element is hoeveel mensen bereid zijn om de genezing toe te staan. We werken met mensen om hen te helpen hun systeem gemakkelijker in lijn te brengen. Het is een kunst. De bereidheid om toe te laten en de genezing te laten plaatsvinden is een factor die we kennen helpt, maar het is moeilijk te kwantificeren en een kunst voor zowel de beoefenaar als de cliënt om te verkennen. Het beste dat je aan een healing-sessie kunt toevoegen, is een open geest. We kennen eenvoudigweg niet de grenzen van wat kan worden genezen.

Fragment van RebuildHealth.com
Zie originele tekst: Quantum Touch