Hoe snel zullen mensen genezen?

Hoe snel zullen mensen genezen? 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein


Hoe snel een persoon geneest, is voor een deel te danken aan variabelen die wij niet controleren. Bied eenvoudig de Quantum-Touch-genezing aan en laat hun systeem het beste doen.

Hier zijn enkele van de variabelen die genezing bepalen:
– Voedingsbehoeften (heeft hun lichaam de middelen?)
Bereidheid om te genezen (aan de oppervlakte is het altijd “ja”, maar daaronder?)
– Tijd (sommige dingen kosten tijd, zoals weefselgroei)
– Toxiciteit of congestie in het lichaam (belemmert zeker genezing)
– Ernst (intense of zware omstandigheden zullen niet altijd snel genezen)
– Emoties en mentale framesets die weerstand bieden aan genezing

Soms houden mensen een conditie omdat ze niet hebben geleerd wat ze nodig hebben om ervan te leren. Alle omstandigheden die we in het leven ervaren, hebben het potentieel om lessen voor ons te geven. Dit geldt met name voor ziekten, ziektes, verwondingen, emotionele klachten, enz. Vaak is de toestand van een persoon slechts een wake-up call voor hen om aandacht te besteden aan hun leven. Kreeg ze de boodschap? Zo niet, dan kunnen ze vasthouden aan de voorwaarde totdat het hele proces is voltooid.

We kunnen mensen niet dwingen te genezen en we zijn niet verantwoordelijk als ze niet zo snel genezen als we zouden willen. Er kan veel gebeuren.
Iets anders, nog kritischer, wordt mogelijk genezen in plaats van het voor de hand liggende ding waar we aan werken. Dit gebeurt de hele tijd.
De onderliggende oorzaak kan emotioneel zijn en de persoon verzet zich tegen het doorlopen van de emotie.

De cliënt is de echte genezer en hun vermogen om te genezen hangt in belangrijke mate af van zichzelf toestaan ​​te genezen. Sommige mensen laten een genezing niet altijd toe als ze het gevoel hebben dat ze de aandoening ‘verdienen’. Het is mogelijk om weerstand te bieden aan genezing als het tegen een denkwijze ingaat. In dit geval moet het mentale kader ook worden aangepast.

Mensen genezen zo snel als de som van de krachten toestaat.
Je kunt alle condities zien als een balans van krachten die ofwel regeneratief ofwel degeneratief zijn. Deze krachten werken op 5 niveaus: fysiek, energetisch (aura, meridianen, chakra’s, etc.), emotioneel, mentaal, en hun verbinding met of scheiding van zuivere geest of bewustzijn. Hoe meer regeneratieve krachten en hoe minder degeneratieve krachten, hoe sneller de genezing.

Als je de wereld van healing betreedt, begin je te zien dat je nog meer kunt helpen door tekortkomingen in voeding, energietekorten, emotionele attitudes, mentale framesets en mate van spirituele afstemming die je cliënt heeft, te ontdekken. Je kunt een gespecialiseerde training volgen om deze dingen te leren als je je daartoe aangetrokken voelt.

Het mooie aan Quantum-Touch is dat je niet echt iets anders nodig hebt om een ​​opmerkelijke genezing te creëren, maar als je op deze gebieden aanvullende kennis hebt en gekwalificeerd bent om het aan te bieden, kan het soms helpen.
Als het geschikt is voor je vaardigheden, training en certificeringen, kan het in de healingsessie passen om suggesties te doen om je cliënt te helpen zichzelf te bevrijden van de obstakels die je voelt die contraproductief zijn voor hun genezing. Vaak is het eenvoudig om de cliënt in een grotere staat van “toestaan” te brengen om alles te helpen.

Een van de leuke dingen over Quantum-Touch is dat het zoveel barrières doorbreekt zonder de noodzaak van gespecialiseerd onderwijs. Je hoeft niet alles te weten of slim te zijn. Leid gewoon de energie en in een heel eenvoudige liefdesruimte. Dat is genoeg om in de meeste gevallen een opmerkelijke genezing te creëren, en het is het beste wat je van je kant kunt doen. De rest hangt af van de factoren waarover we geen directe controle hebben.

Richard Austin Solutions voor pijn en ziekte RebuildHealth.com
Zie voor de originele tekst: Quantum Touch