Hoe kun je aan jezelf werken als het moeilijk is om de plaats te bereiken die genezing nodig heeft?

Hoe kun je aan jezelf werken als het moeilijk is om de plaats te bereiken die genezing nodig heeft? 

 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Voor de gebieden die moeilijk fysiek te bereiken zijn, doe je een healing op “lange afstand” -stijl op jezelf. (Beeld het deel van je lichaam in waarop je wilt werken tussen je handen en zend de energie in, net zoals je zou doen als je op lange afstand aan iemand anders zou werken).

Begrijp ook dat, terwijl je aan jezelf werkt met “de basis-QT” meestal wel reageert. Regelmatig werkt het verbazing wekkend  goed. Het is vaak langzamer dan iemand anders aan je te laten werken.

Dit is een van de redenen waarom de Core-transformatieklasse is onderzocht en gemaakt.
Het is een meer subtiele vorm van het werk en het kost, in ieder geval in het begin, meer focus of concentratie om te bereiken. De meeste mensen merken dat ze net zo gemakkelijk aan zichzelf kunnen werken als aan anderen.

Dat gezegd hebbende, als je aan jezelf blijft werken met de tools die je momenteel hebt, kun je verwachten dat je geleidelijk aan verbetert. QT werkt voor vrijwel alles. Het heeft verschillende niveaus van resultaten voor verschillende mensen vanwege hun specifieke acceptatie en de bereidheid / mogelijkheid om te veranderen.

Deze “vaardigheden” worden meestal beïnvloed door emotionele toestanden, hoewel er zeker andere factoren zijn die dit kunnen beïnvloeden. Dus ontspan, geniet, heb een vreugdevolle houding terwijl je werkt en tune in als het geven en liefhebben van een staat als je kunt terwijl je werkt. Liefde maakt je transparant en opent jou en anderen voor een veel gemakkelijkere stroom van energie.

Vergeet niet dat het een soort “geschenk” is dat je jezelf aanbiedt, dit is een van de sleutels tot dit werk.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch