Hoe snel zullen mensen genezen?

Hoe snel zullen mensen genezen? 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein


Hoe snel een persoon geneest, is voor een deel te danken aan variabelen die wij niet controleren. Bied eenvoudig de Quantum-Touch-genezing aan en laat hun systeem het beste doen.

Hier zijn enkele van de variabelen die genezing bepalen:
– Voedingsbehoeften (heeft hun lichaam de middelen?)
Bereidheid om te genezen (aan de oppervlakte is het altijd “ja”, maar daaronder?)
– Tijd (sommige dingen kosten tijd, zoals weefselgroei)
– Toxiciteit of congestie in het lichaam (belemmert zeker genezing)
– Ernst (intense of zware omstandigheden zullen niet altijd snel genezen)
– Emoties en mentale framesets die weerstand bieden aan genezing

Soms houden mensen een conditie omdat ze niet hebben geleerd wat ze nodig hebben om ervan te leren. Alle omstandigheden die we in het leven ervaren, hebben het potentieel om lessen voor ons te geven. Dit geldt met name voor ziekten, ziektes, verwondingen, emotionele klachten, enz. Vaak is de toestand van een persoon slechts een wake-up call voor hen om aandacht te besteden aan hun leven. Kreeg ze de boodschap? Zo niet, dan kunnen ze vasthouden aan de voorwaarde totdat het hele proces is voltooid.

We kunnen mensen niet dwingen te genezen en we zijn niet verantwoordelijk als ze niet zo snel genezen als we zouden willen. Er kan veel gebeuren.
Iets anders, nog kritischer, wordt mogelijk genezen in plaats van het voor de hand liggende ding waar we aan werken. Dit gebeurt de hele tijd.
De onderliggende oorzaak kan emotioneel zijn en de persoon verzet zich tegen het doorlopen van de emotie.

De cliënt is de echte genezer en hun vermogen om te genezen hangt in belangrijke mate af van zichzelf toestaan ​​te genezen. Sommige mensen laten een genezing niet altijd toe als ze het gevoel hebben dat ze de aandoening ‘verdienen’. Het is mogelijk om weerstand te bieden aan genezing als het tegen een denkwijze ingaat. In dit geval moet het mentale kader ook worden aangepast.

Mensen genezen zo snel als de som van de krachten toestaat.
Je kunt alle condities zien als een balans van krachten die ofwel regeneratief ofwel degeneratief zijn. Deze krachten werken op 5 niveaus: fysiek, energetisch (aura, meridianen, chakra’s, etc.), emotioneel, mentaal, en hun verbinding met of scheiding van zuivere geest of bewustzijn. Hoe meer regeneratieve krachten en hoe minder degeneratieve krachten, hoe sneller de genezing.

Als je de wereld van healing betreedt, begin je te zien dat je nog meer kunt helpen door tekortkomingen in voeding, energietekorten, emotionele attitudes, mentale framesets en mate van spirituele afstemming die je cliënt heeft, te ontdekken. Je kunt een gespecialiseerde training volgen om deze dingen te leren als je je daartoe aangetrokken voelt.

Het mooie aan Quantum-Touch is dat je niet echt iets anders nodig hebt om een ​​opmerkelijke genezing te creëren, maar als je op deze gebieden aanvullende kennis hebt en gekwalificeerd bent om het aan te bieden, kan het soms helpen.
Als het geschikt is voor je vaardigheden, training en certificeringen, kan het in de healingsessie passen om suggesties te doen om je cliënt te helpen zichzelf te bevrijden van de obstakels die je voelt die contraproductief zijn voor hun genezing. Vaak is het eenvoudig om de cliënt in een grotere staat van “toestaan” te brengen om alles te helpen.

Een van de leuke dingen over Quantum-Touch is dat het zoveel barrières doorbreekt zonder de noodzaak van gespecialiseerd onderwijs. Je hoeft niet alles te weten of slim te zijn. Leid gewoon de energie en in een heel eenvoudige liefdesruimte. Dat is genoeg om in de meeste gevallen een opmerkelijke genezing te creëren, en het is het beste wat je van je kant kunt doen. De rest hangt af van de factoren waarover we geen directe controle hebben.

Richard Austin Solutions voor pijn en ziekte RebuildHealth.com
Zie voor de originele tekst: Quantum Touch

 

Hoeveel sessies duurt het om scoliose te helpen?

Hoeveel sessies duurt het om scoliose te helpen? 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Mensen vragen vaak: “Hoeveel sessies zal het duren om scoliose te genezen of te genezen … (vul de blanco in)?” Het is een moeilijke vraag om te beantwoorden, omdat er veel variabelen zijn.

Wanneer u de officiële website van Quantum Touch bezoekt, zie je het beste geval van scoliose dat binnen een uur wordt genezen. Ook zie je een geval van een oudere vrouw die polio had die na een tiental sessies van een uur nog steeds niet recht is, maar ze is ongeveer 70-80% recht, wat een enorme verbetering is. De meeste mensen vallen ergens tussenin.

De factoren die bepalen hoe snel we genezen zijn:
– Leeftijd
– De tijd dat de conditie aanhoudt
– Het aantal regeneratieve factoren in het leven van de persoon
Dat gezegd hebbende, zijn we soms aangenaam verrast over hoe snel sommige mensen genezen, ondanks wat lijkt op negatieve factoren. Dus we willen nooit aannemen dat een probleem niet snel zal genezen.

De regeneratieve factoren die ik noemde, omvatten alle manieren waarop we voor onszelf zorgen:
– Blootstelling aan toxische / gezonde voedingsmiddelen en omgevingen
– Emotionele gezondheid
– Uitrusten
– Spirituele oefeningen zoals diepe meditatie

De man die binnen een uur genas, had een goed vegetarisch dieet, beperkte zijn blootstelling aan gifstoffen, beoefende meditatie en deed in het algemeen zijn best om zichzelf te genezen en te vernieuwen met zoveel als hij wist. Toen we de Quantum-Touch-energie binnenbrachten, werd hij snel genezen.

Een ander element is hoeveel mensen bereid zijn om de genezing toe te staan. We werken met mensen om hen te helpen hun systeem gemakkelijker in lijn te brengen. Het is een kunst. De bereidheid om toe te laten en de genezing te laten plaatsvinden is een factor die we kennen helpt, maar het is moeilijk te kwantificeren en een kunst voor zowel de beoefenaar als de cliënt om te verkennen. Het beste dat je aan een healing-sessie kunt toevoegen, is een open geest. We kennen eenvoudigweg niet de grenzen van wat kan worden genezen.

Fragment van RebuildHealth.com
Zie originele tekst: Quantum Touch

Kan iedereen leren om dit te doen?

Kan iedereen leren om dit te doen? 

 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Iedereen kan dit absoluut doen. Zelfs in het begin zal je ontdekken dat je verbazingwekkend werk kunt doen.

Dit vermogen is ingebouwd in elke persoon. Het vereist geen jarenlange studie zoals het leren van de piano. Je kunt vanaf het begin heel effectief zijn en van grote hulp zijn voor mensen die lijden. Zelfs binnen een paar minuten kun je zoveel pijn verlichten.

Naarmate je meer ervaring opdoet, zul je merken dat je snellere resultaten kunt behalen. Het is niet alleen ervaring, maar vooral de openheid die je kunt vasthouden om de energie gemakkelijk te laten stromen. De bereidheid om toe te laten is een centrale factor en is een element van liefde.

Dus, wees gewoon je natuurlijke zelf en sta de energie toe om zijn werk te doen zonder gehecht te raken aan de uitkomst. De voordelen zullen alleen komen door het resonante energieveld vast te houden. Na een tijdje zal je schijnbare wonderen van genezing ervaren. Deze manier van werken is het natuurlijke resultaat van het proces dat Quantum Touch zo krachtig maakt.

Quantum-Touch betrekt zoveel aspecten van genezing: bewustzijn, aandacht, intentie, liefde, ademhaling, visualisatie, enz. Ik ken geen betere formule voor energieheling dan Quantum-Touch.

Dat gezegd hebbende, kunnen de geavanceerde workshops nuttig zijn. Maar denk niet dat je ze nodig hebt om geweldig werk te doen. Je hebt zeer krachtige tools in de basisworkshop. Als je de kans hebt om met de gevorderde workshopinstructeurs in de geavanceerde workshop te werken, doe dat dan met alle middelen. Maar doe geen afbreuk aan de kennis die je al hebt met het originele materiaal. Het is diepgaand.

Zie de originele tekst: Quantum Touch
Voor de basis opleiding adviseer ik je: Qtouch

Hoe werkt QT voor emotionele emissie?

Hoe werkt QT voor emotionele emissie?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Ik vind dat het buitengewoon goed werkt. Vooral omdat het de cliënt uit het psychologische aspect haalt en de bevrijding op de plaats concentreert waar die emotie fysiek in het lichaam was opgeslagen. Hierdoor kan de release heel efficiënt plaatsvinden. Bij elke emotionele bevrijding kunnen er vaak tranen, gelach of andere reacties zijn, maar het vermogen om het van het fysieke / energieniveau te tillen is opmerkelijk.

Meestal is er een levensles verbonden met de emotie (daarom houden we er nog steeds aan vast). Als we tegelijkertijd de les kunnen begrijpen, dan laat de emotie gemakkelijker los. Lessen gaan vaak over vergeving, loslaten, bereidheid om vooruit te komen en leven in het huidige moment.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch
Voor training adviseer ik : QTouch

Wat is het verschil tussen levensenergie en elektriciteit?

Wat is het verschil tussen levensenergie en elektriciteit?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Levenskracht-energie lijkt een heel ander soort energie dan elektriciteit te zijn. De huidige wetenschap heeft nog niet de juiste instrumenten om het  adequaat te meten. Het lijkt niet te voldoen aan de inverse-kwadratische wet die beschrijft hoe de meeste elektrische krachten snel met de afstand verdwijnen.

Kunnen ouderen leren QT te doen?

Kunnen ouderen leren QT te doen?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Richard Austin heeft uitstekende resultaten gehad met het onderwijzen van QT (Quantum Touch) aan senioren.

Ouderen zijn vaak enthousiast om iets te kunnen doen voor hun gezondheid en ze komen vaak met een vriend om samen te leren. Zoals altijd lijken vrouwen meer ontvankelijk te zijn. De voortgang is vaak een beetje langzamer vanwege de stress die in de loop van de jaren is opgebouwd. Maar zij begrijpen dat en zijn niet ontmoedigd.

Vaak is de voortgang die ze maken uiterst bemoedigend, omdat ze niet erg bemoedigd zijn door al het andere dat ze hebben gedaan. QT levert onmiddellijke resultaten op en dat is een voordeel voor hen, zelfs als het langer duurt om een substantiële genezing te creëren.

Dit is de meest krachtige techniek voor senioren die Richard Austin heeft ervaren als leraar.
Richard Austin, Certified Quantum-Touch Instructor

Richard Austin heeft ongeveer 1000 senioren geleerd om QT te doen en niemand heeft een probleem gehad met het leren van het werk. Hun resultaten van het geven of ontvangen van QT-sessies zijn ook uitstekend.

Zie de originele tekst: Quantum Touch

Kun jij aan jezelf werken?

Kun jij aan jezelf werken?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Ja, je kunt aan jezelf werken. De meeste mensen merken dat het werken aan zichzelf langzamere resultaten oplevert dan dat iemand anders eraan werkt. Er worden echter resultaten behaald.

Je hoeft de fysieke pijnplaats niet fysiek aan te raken. Je kunt het behandelen als heling op lange afstand of door een deel van je anatomie aan te raken dat comfortabel is en door de energie naar het betreffende gebied te sturen.

Zie de originele tekst: Quantum Touch

Kun je dit aan kinderen leren?

Kun je dit aan kinderen leren?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Deze reactie komt van een QT-practitioner.

Ik had mijn 6-jarige kleinzoon voor het weekend. Hij heeft het Asperger-syndroom en een ernstig darmprobleem. Ik had heling op afstand gedaan, maar besloot om te zien of ik het hem zelf kon leren. Ik heb het in eenvoudige bewoordingen uitgelegd, maar het is moeilijk te zeggen of een autistisch kind het krijgt omdat het lijkt alsof het niet luistert. Ik had hem verteld hoe het te draaien en het kleur te geven en te proberen het naar zijn darmen te leiden. Later waren we in de auto en ik kon hem de ademhaling op de achterbank horen en toen zei hij: ‘Oma! Ik kan het in mijn nek voelen! ‘ Ik lag een paar minuten later in diepe slaap. Blijkbaar had zijn nek het nodig.

Zie de originele tekst: Quantum Touch

Wat is het verschil tussen persoonlijke energie en universele energie?

Wat is het verschil tussen persoonlijke energie en universele energie?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Welke heeft de voorkeur om te gebruiken in Quantum-Touch en waarom?

Persoonlijke energie is je ‘essentie’ of basenergie die je persoonlijke gezondheid en kracht behoudt. Je wilt dit niet gebruiken omdat het je gemakkelijk ziek kan maken. Universele energie is dat wat van overal om je heen komt en onbeperkt in het aanbod is. Dat is wat je wilt gebruiken en waarom je het wilt gebruiken. Dit is ook wat we gebruiken in QT.

Zie de originele tekst: Alain Herriott, instructeur (geavanceerde QT-klassen)

Hoe kun je aan jezelf werken als het moeilijk is om de plaats te bereiken die genezing nodig heeft?

Hoe kun je aan jezelf werken als het moeilijk is om de plaats te bereiken die genezing nodig heeft? 

 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Voor de gebieden die moeilijk fysiek te bereiken zijn, doe je een healing op “lange afstand” -stijl op jezelf. (Beeld het deel van je lichaam in waarop je wilt werken tussen je handen en zend de energie in, net zoals je zou doen als je op lange afstand aan iemand anders zou werken).

Begrijp ook dat, terwijl je aan jezelf werkt met “de basis-QT” meestal wel reageert. Regelmatig werkt het verbazing wekkend  goed. Het is vaak langzamer dan iemand anders aan je te laten werken.

Dit is een van de redenen waarom de Core-transformatieklasse is onderzocht en gemaakt.
Het is een meer subtiele vorm van het werk en het kost, in ieder geval in het begin, meer focus of concentratie om te bereiken. De meeste mensen merken dat ze net zo gemakkelijk aan zichzelf kunnen werken als aan anderen.

Dat gezegd hebbende, als je aan jezelf blijft werken met de tools die je momenteel hebt, kun je verwachten dat je geleidelijk aan verbetert. QT werkt voor vrijwel alles. Het heeft verschillende niveaus van resultaten voor verschillende mensen vanwege hun specifieke acceptatie en de bereidheid / mogelijkheid om te veranderen.

Deze “vaardigheden” worden meestal beïnvloed door emotionele toestanden, hoewel er zeker andere factoren zijn die dit kunnen beïnvloeden. Dus ontspan, geniet, heb een vreugdevolle houding terwijl je werkt en tune in als het geven en liefhebben van een staat als je kunt terwijl je werkt. Liefde maakt je transparant en opent jou en anderen voor een veel gemakkelijkere stroom van energie.

Vergeet niet dat het een soort “geschenk” is dat je jezelf aanbiedt, dit is een van de sleutels tot dit werk.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch 

Waarom zijn gespecialiseerde ademhalingstechnieken nodig in Quantum-Touch?

Waarom zijn gespecialiseerde ademhalingstechnieken nodig in Quantum-Touch?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Quantum Touch is een methode van energiestroming die iemands vibratie verhoogt door gespecialiseerde ademhalingstechnieken. Een beoefenaar kan een andere persoon aanraken of eraan denken en een hogere energietrilling naar hen sturen.

De genezer (de persoon die wordt genezen) neemt de hogere vibratie mee specifiek vanwege de ademhalingstechnieken, in plaats van de energiezender naar beneden te halen tot hun vibratie.

Er zijn verschillende variaties op de technieken en ieder persoon zal ontdekken welke ademhalingspatronen voor hem/haar het beste werken en welke patronen op verschillende tijdstippen kunnen worden gebruikt.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch

Welk adempatroon moet ik gebruiken?

Welk adempatroon moet ik gebruiken?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Zoek een ademhalingspatroon dat voor u werkt. Ontspan, geniet en heb plezier met het werk. Een licht hart zorgt voor een soepele stroom van energie.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch

Wat is het verschil tussen Quantum-Touch en Reiki?

Wat is het verschil tussen Quantum-Touch en Reiki?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Reiki wordt versterkt door Quantum-Touch. Quantum-Touch is een natuurlijke en aangeboren vaardigheid die geen afstemmingen of symbolen vereist. Het kan worden geleerd met eenvoudige technieken voor ademhaling en lichaamsbewustzijn. Met deze technieken kan de Quantum-Touch-beoefenaar CHI (of levenskracht-energie) krachtig focussen en versterken. Quantum-Touch combineert naadloos met Reiki om het resultaat van uw sessies te verbeteren.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch

Wordt QT gebruikt om emotionele problemen op te lossen of vrij te geven? Of is het alleen voor het fysieke?

Wordt QT gebruikt om emotionele problemen op te lossen of vrij te geven? Of is het alleen voor het fysieke?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Ik vind dat het buitengewoon goed werkt. Vooral omdat het de cliënt uit het psychologische aspect haalt en de bevrijding op de plaats concentreert waar die emotie fysiek in het lichaam was opgeslagen. Hiermee kan de release heel efficiënt plaatsvinden. Bij elke emotionele bevrijding kunnen er vaak tranen, gelach of andere reacties zijn, maar het vermogen om het van het fysieke / energieniveau te tillen is opmerkelijk. Meestal is er een levensles verbonden met de emotie (daarom houden we er nog steeds aan vast). Als we tegelijkertijd de les kunnen begrijpen, dan laat de emotie gemakkelijker los. Lessen gaan vaak over vergeving, loslaten, bereidheid om vooruit te komen en leven in het huidige moment.

Waarom volgt energie onze gedachten?

Waarom volgt energie onze gedachten?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Het onzekerheidsbeginsel van Heisenberg heeft ons de afgelopen 80 jaar laten zien dat de waarnemer deel uitmaakt van de waarneming.

Je kunt niets waarnemen zonder het te beïnvloeden. De bijdrage van Richard Gordon aan de discussie is dat GECONCENTREERDE OBSERVATIE EEN GECONCENTREERD EFFECT HEEFT.

QT door zijn vele methoden brengt meer bewustzijn en bewustzijn in de waarneming en heeft dus een diepere en snellere impact van het kwantumniveau tot in het macro-zichtbare rijk.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch

Ik moet toegeven dat ik de sensaties meer “verbeeld” dan dat ik ze echt voel. Gaan de sensaties toenemen terwijl ik oefen? Zullen ze veranderen? Groei sterker? Stel je hen voldoende voor om ze te activeren?

Ik moet toegeven dat ik de sensaties meer “verbeeld” dan dat ik ze echt voel. Gaan de sensaties toenemen terwijl ik oefen? Zullen ze veranderen? Groei sterker? Stel je hen voldoende voor om ze te activeren?

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Sommige mensen zijn gevoeliger dan andere, vooral in het begin. Oefen en zorg ervoor dat je “speelt” terwijl je het doet. Een vrolijke houding maakt het mogelijk dat de energie gemakkelijker stroomt.
Gevoel voelen is niet nodig om geweldig werk met QT te doen. Blijf oefenen en je zult waarschijnlijk het vermogen ontwikkelen.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch

Verhindert scepticisme of twijfel Quantum Touch?

Verhindert scepticisme of twijfel Quantum Touch? 

 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Een van de meest verbazingwekkende en prachtige aspecten van QT is dat de beoefenaar enorm sceptisch kan zijn en nog steeds geweldig werk kan verrichten. De persoon die ontvangt, kan ook sceptisch zijn.


Richard Gordon herinnert zich dat hij een chiropractor vroeg in een workshop die nog nooit een lezing had bijgewoond om te laten zien dat botten in uitlijning komen met een lichte aanraking met QT.

Richard zei dat hij lesgaf aan een chiropractische universiteit. De chiropractor wist dat het onmogelijk was Hij had het nog nooit gezien en hij wist dat hij het niet kon doen.

Het kostte Richard een tijdje om hem te helpen de spanning uit zijn handen te nemen, omdat hij gewend was geweld te gebruiken. Een minuut later kon de chiropractor zijn ogen niet geloven toen hij erin slaagde. Hij moest het bij vier andere mensen herhalen voordat hij eindelijk geloofde wat er was gebeurd. Daarna stond hij daar met een enorme grijns op zijn gezicht.


Na verloop van tijd kom je over je scepsis heen, maar in de tussentijd is het prima om even sceptisch te zijn als je wilt. Houd de ademhaling en het lichaam vegen werkend en je zult je twijfels overwinnen.


Er is een deel van ons dat altijd twijfelt en bewijs wil. Het is niet verkeerd om naar dit deel van onszelf te luisteren. Twijfel kan niet worden overwonnen door te proberen deze twijfelende stem te negeren of te proberen het geloof te forceren. Dat schept gewoon een onnatuurlijke innerlijke staat. Dit twijfelende deel van ons luistert alleen naar ervaring. Wanneer de ervaring ons de realiteit van iets bewijst, zoals het helende fenomeen van Quantum-Touch, dan wordt dat twijfelende deel van ons een grote vriend en bondgenoot.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch

Waarom verplaatsen botten er echt toe?

Waarom verplaatsen botten er echt toe doet? 

 

Behandeling met Quantum Touch
Praktische begeleiding bij het ontwikkelen van je gezondheid op fysiek-,mentaal- of emotioneel terrein

Een ding dat Quantum-Touch onderscheidt van andere hands-on genezingsbenaderingen, is dat onze studenten het lichaam gemakkelijk kunnen helpen bij het verplaatsen van botten naar uitlijning met slechts een lichte aanraking.

De meeste mensen die een live- of video-workshop bijwonen, ontdekken dat ze dit tijdens hun eerste workshop en vaak voor de lunchpauze op de eerste dag kunnen doen. Dus waarom is het belangrijk?


Ten eerste brengt de QT-beoefenaar de botten niet op één lijn; de body intelligence gebruikt de energie om ze op één lijn te brengen. Wanneer misalignments, of zoals de chiropractors ze graag noemen, ‘subluxaties’ optreden, kunnen ze de juiste energie en zenuwstroom door het lichaam onderbreken.

Dus hoe weet Richard Gordon dat het belangrijk is voor de botten om te bewegen? Het lichaam vertelt het.

Wanneer je energie laat lopen en ziet dat de botten snel weer in lijn zijn gesmolten, is dit een boodschap dat het lichaam prioriteit geeft aan een goede structurele uitlijning. Een blok in een deel van het lichaam zal de totale potentiële stroom van energie door het lichaam beïnvloeden en de snelheid van alle potentiële genezing beïnvloeden.


Trouwens, wanneer de heupen niet zijn uitgelijnd, is er mogelijk niet genoeg ruimte voor het hoofd van de baby tijdens de bevalling, wat een primaire reden kan zijn voor C-secties.

Zie voor de originele tekst: Quantum Touch